Welke verschillende radiatoren merken zijn er?

Er zijn niet alleen veel verschillende soorten radiatoren beschikbaar, maar ook de merken variëren. Zo zijn er een aantal duurdere merken op de markt, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar ook een aantal minder dure merken met een goede prijs-kwaliteit verhouding. In deze blog zetten wij de bekendste merken voor je op een rijtje!

Henrad radiatoren

De oprichter van Henrad was Louis Hendricks. Hij werd bekend in de verwarmingssector rond 1970, via de handel in stoven en haarden. De ontwikkeling van de staalplaat was doorslaggevend, Henrad ontwikkelde een staalplaat radiator met een zeer hoge warmteafgifte en was hierin de eerste in zijn soort. Tegenwoordig staan de radiatoren van Henrad garant voor kwaliteit. En dat is bij velen bekend, ze produceren al geruime tijd meer dan 10.000 radiatoren per dag.  

Jaga radiatoren

De Jaga radiatoren zijn steeds vaker terug te zien in de Nederlandse woning. Waar ze voorheen vooral heel duur waren, worden ze nu steeds betaalbaarder voor de gemiddelde Nederlander. Jaga radiatoren worden gezien als échte design radiatoren. Daarnaast staan ze bekend om de afwijkende, eigentijdse ontwerpen. Ze maken radiatoren uit staal, hout, aluminium, corian, koper en natuursteen. Hiermee wijken ze af van de veel verkochte traditionele stalen radiatoren.

Thermrad radiatoren

Thermrad radiatoren zijn radiatoren voorzien van bekleding. Ze beschikken over zijbekleding en een sierrooster bovenop. Daarnaast kenmerkt Thermrad zich door de goede kwaliteit tegen de laagste prijs en de veelzijdigheid in aansluitingsmogelijkheden.

Brugman radiatoren

Brugman is een grote en bekende speler binnen de verwarmingstechniek. Ze hebben deze naam verkregen door constante efficiëntie en innovatie na te streven. Daarnaast zijn ze de grootsten producten van radiatoren in Nederland. Ze produceren maar liefst 2 miljoen radiatoren per jaar.

Op de website van Radiatorendiscounter worden alle bovengenoemde merken aangeboden. Je hoeft alleen jouw voorwaarden en specificaties in te voeren en je vind direct de radiator die je zoekt!