Wilt u eene legionella douchekop filter gaan gebruiken?

Wij in Nederland zijn gezegend met schoon drinkwater, maar dat is natuurlijk lang niet overal ter wereld het geval. Als ik daaraan denk dan word ik daar zo verdrietig over. Ik kan me gewoon niet eens voorstellen hoe het voelt om geen water uit de kraan te kunnen pakken. Ook ben ik altijd bang dat er legionella in het water zit en toen ik er achter kwam dat er een legionella douchekop filter te koop is was ik zo blij. Ik ging gelijk op zoek naar een site waar ik zo een legionella douchekop filter zou kunnen kopen. Ik vond de legionella douchekop filter via de site legionelladouchekoppen.nl. Wat ik mooi vind als eerst van dit bedrijf is is dat zij grote hoeveelheden schoon drinkwater verzamelen voor landen zoals Kenia, Bangladesh en Senegal. Dit water wordt aan projecten gedoneerd in landen waar een waterschaarste is. De stichting madeblue doet dit allemaal en dat vind ik prachtig. Zij verkopen dus ook de legionella douchekop filter maar niet alleen dit, ook de douchekoppen zelf verkopen ze, een doucheslang, een knijpdouche, een wanddouche en douchepanelen. Met deze mooie producten kunt u de besmetting van legionella tegen gaan, want het kan zomaar gebeuren dat er legionella in het water zit en op deze manier bent u optimaal beschermd. Als u namelijk wel legionella in het water heeft zitten kunt u een griep variant oplopen van tijdelijke of chronische aard. De legionella douchekop filter en natuurlijk de douchekop zelf filtert het water van bacteriën, is water- en energiebesparend, is duurzaam want hij heeft een lange levensduur, na het plaatsen bent u direct beschermd, en de koppen en de legionella douchekop filter zijn gecertificeerd. Als u meer over legionella wilt weten en de manier waarop u uzelf kunt beschermen dan kunt u het blog op de site lezen, hier staan diverse interessante artikelen op die u kunt doorlezen. Via de site kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het bedrijf. En alles over de madeblue stichting staat ook op de site vermeld. De klantenservice helpt u graag bij vragen en/of opmerkingen, er werken vriendelijke mensen.

Wilt u meer weten over de legionella douchekop filter?

Misschien vind u het dan interessant om er meer over te lezen op deze site. Vooral als u ook bang bent dat er legionella in uw water zit of ooit komt te zitten. Ik ben persoonlijk heel blij met deze filter want het doet goed zijn werk voor zover ik kan beoordelen. Ik voel me een stuk veiliger onder de douche nu. Ik ben goed geholpen met mijn vragen en de levering ging ook snel en goed.

Interesse in info over deze douchekoppen en bijkomende accessoires?

Gaat u dan een keer langs deze website, want:

  • Ze verkopen alles op het gebied van legionella douchekoppen en filters
  • Ze hebben een stichting om drinkwater te geven aan arme landen
  • Ze leveren goed en snel

Als u ook meer wilt weten over dit onderwerp dan raad ik het aan om op deze site te gaan kijken.