Zeer mooie natuursteen tegels in Eindhoven gekocht

natuursteen tegels in Eindhoven

Wat heb ik mooie natuursteen tegels in Eindhoven gekocht. Deze heb ik in Asten, bij René Thijs gevonden. Hier heb je een enorme keuze uit verschillende soorten stenen om op de grond te leggen. Maar je kan natuurlijk deze mooie stenen ook tegen de muur, of zelfs buiten in de tuin leggen. Het is maar net waar jij de keus voor hebt. 

Omdat wij al een tijd met het plan rondliepen om onze tuin aan te pakken, zijn wij bij deze zaak terecht gekomen. Wij hebben bij de buren, een paar huizen verder,  gezien dat zij mooie plavuizen in de tuin hebben laten leggen.  natuursteen tegels in Eindhoven

Mooie natuursteen tegels in Eindhoven gekocht

Nadat wij bij de buren hadden nagevraagd waar zij hun bijzonder mooie stenen hadden gekocht, kregen wij het adres van René Thijs door.  Een paar dagen later waren wij naar de showroom gegaan, om te kijken of wij ook zo een mooie tuin, door de natuursteen tegels in Eindhoven konden krijgen. 

Inmiddels zijn wij een paar maanden verder en hebben wij een zeer mooie tuin gekregen. Best wel apart om deze tegels in de tuin te laten leggen. Nu lijkt het net of wij een zeer grote woonkamer hebben gekregen.