Onze zoektocht naar lifestyle meubels begon bij Wortman

Zoektocht naar lifestyle meubels

Na het tekenen van het huurcontract van onze nieuwe woning, brak er voor ons een spannende tijd aan. Zo moet er nog veel geregeld en besloten worden. Bijvoorbeeld over de meubels! We wilden graag meubels die bij ons pasten. Onze zoektocht naar lifestyle meubels begon bij Wortman. Een bedrijf dat ons uitstekend heeft geholpen bij het maken van keuzes. In deze blog vertel ik je er graag iets meer over.

Zoektocht naar lifestyle meubelsGoede ervaringen met Wortman

Op het moment dat het moment komt dat je jouw woning moet gaan inrichten, kun je je helemaal laten gaan. Een woning biedt je niet alleen een warm en comfortabele omgeving en een dak boven je hoofd, je wilt ook dat jouw huis een thuis wordt. Een woning moet passen bij jou en jouw gezin, zodat iedereen zich fijn voelt in huis. Meubels bepalen voor het grootste deel de sfeer, uitstraling en comfort, het is dus belangrijk dat je de tijd neemt om te bepalen welke meubels je wilt. Mijn man ik hebben van te voren heel internet afgestruind naar lifestyle meubels die bij ons pasten. We wilde de flexibiliteit en de mogelijkheid hebben om meubels geheel op onze wensen af te stemmen, zodat het echt ‘onze’ meubels zouden worden. We kwamen al snel uit op de website van Wortman, mijn man ik wisten gelijk; onze zoektocht naar lifestyle meubels begint hier!

Meubels helemaal naar onze wensZoektocht naar lifestyle meubels

Wortman heeft ons uitstekend geholpen tijdens onze zoektocht naar lifestyle meubels. Er was uitgebreid de ruimte om onze wensen kenbaar te maken en vragen te stellen. Zij hebben ervoor gezorgd dat ieder stuk qua stijl en kleur op elkaar aansluiten. Alle meubels vormen op hun manier één geheel met elkaar, wat het een mooie en huiselijke sfeer geeft. Uiteindelijk zijn de meubels helemaal naar onze wens geworden en is het heerlijk om elke dag weer thuis te komen.

Ben jij op zoek naar lifestyle meubels? Een zaak die jou veel inspraak geeft en luistert naar jouw wensen? Dan raden zowel ik als mijn man Wortman aan. Neem eens een kijkje op hun website!