Zorgbedden en verstelbare bedden voor thuis

Een zorgbed is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik in een ziekenhuisafdeling, maar variaties worden ook vaak geleverd voor thuis gebruikers. Voor wie een dagje ouder wordt, of verpleegkundige thuiszorg nodig heeft, kan een comfortabel bed die bijvoorbeeld in de hoogte verstelbaar is (hoog-laag-bed) en een kwalitatieve matras, soelaas brengen. Elk bed is elektrisch aangedreven waardoor het hoofd-, voeten- en bedplatform omhoog en omlaag kan worden gebracht voor gemakkelijke toegang en om een ​​comfortabele positie te bereiken. Dit heeft verschillende voordelen voor de patiënt:

  • Het vergroot de onafhankelijkheid van de gebruiker
  • Het verhoogte de slaapkwalitiet
  • Het verbetert de mobiliteit van de gebruiker

De hoogteverstelling als belangrijke functie

Hoogteverstelling is een functie waarmee het bedplatform omhoog en omlaag kan worden gebracht, zodat de gebruiker het bed gemakkelijk kan betreden of verlaten. Door de hoogteverstelling kunnen verpleegkundige taken sneller kunnen worden uitgevoerd. De elektrische functies van een zorgbed stellen de verzorger in staat de patiënt of gebruiker te beheren zonder op te tillen of te spannen.

Als je op zoek bent naar een zorgbed voor thuisgebruik, blader dan vandaag nog door ons assortiment om het perfecte bed te vinden. Onze selectie aan zorgbedden bieden een hoge kwaliteit, zijn betrouwbaar en niets dan uitmuntendheid, dus u kunt op ons vertrouwen. Als alternatief kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Een breed scala aan kwaliteitsapparatuur

Ons assortiment zorgbedden is ontworpen om superieure veiligheid en comfort te bieden aan zowel de patiënt als de zorgverlener. We hebben ook een grote verscheidenheid aan accesoires die in combinatie met deze bedden kunnen worden gebruikt

  • Een op maat gemaakte matras
  • Kan gecombineerd worden met een tillift
  • Een bedhekken en een papegaai kan bijgekocht worden

Zorgbedden hebben niet meer het uiterlijk van een standaard ziekenhuisbed. De kleurkeuze is uitgebreid en je kan een bijhorend hoofdbord en nachtkastjes kopen.